01 ZIL Mixed-use Development .jpg
01 ZIL Mixed-use Development .jpg

press to zoom
01 ZIL Mixed-use Development .jpg
01 ZIL Mixed-use Development .jpg

press to zoom
1/1

 URBAN DESIGN      HOSPITALITY      RESIDENTIAL      COMMERCIAL      EDUCATION      SPORTS      INTERIORS    DESIGN MANAGEMENT

 

 

 

 

 

 

 

 

ФОТОМОНТАЖ 2.jpg
ФОТОМОНТАЖ 2.jpg

press to zoom
ФОТОМОНТАЖ 2.jpg
ФОТОМОНТАЖ 2.jpg

press to zoom
1/1
1/1
YH1
YH1

press to zoom
YH1
YH1

press to zoom
1/1
01 Torpedo Mixed-use Development .jpg
01 Torpedo Mixed-use Development .jpg

press to zoom
01 Torpedo Mixed-use Development .jpg
01 Torpedo Mixed-use Development .jpg

press to zoom
1/1
BOH5 copy 2
BOH5 copy 2

press to zoom
1 U2 Mixed-Use Development copy.jpg
1 U2 Mixed-Use Development copy.jpg

press to zoom
BOH5 copy 2
BOH5 copy 2

press to zoom
1/2
21_03_red (2)_edited
21_03_red (2)_edited

press to zoom
21_03_red (2)_edited
21_03_red (2)_edited

press to zoom
1/1
TBH1.jpg
TBH1.jpg

press to zoom
02 Beach House Resort.jpg
02 Beach House Resort.jpg

press to zoom
TBH1.jpg
TBH1.jpg

press to zoom
1/2
R4
R4

press to zoom
3
3

press to zoom
BW1
BW1

press to zoom
R4
R4

press to zoom
1/7
01 Chivashia Inovative housing.jpg
01 Chivashia Inovative housing.jpg

press to zoom
01 Chivashia Inovative housing.jpg
01 Chivashia Inovative housing.jpg

press to zoom
1/1
01 Salans Bruxels.jpg
01 Salans Bruxels.jpg

press to zoom
01 Salans Bruxels.jpg
01 Salans Bruxels.jpg

press to zoom
1/1
nestle
nestle

press to zoom
Nestle-01
Nestle-01

press to zoom
Nestle
Nestle

press to zoom
nestle
nestle

press to zoom
1/5
1/4
SALANS HQ
 
Salans Headquarter Fit-out
 
 
PROJECT TYPE - Office Fit-Out
CLIENT - Salans LLP 
LOCATION - Brussels
SERVICES – All design stages
SIZE - 720 m² / 7,750 ft²
VALUE - N.A. 
STATUS - Built

 

 

 

 

The design concept was conceived based on the client's requirements for specific office spaces, department layouts, and adjacencies. The base building specifications were carefully examined against the client requirements, after which a number of space planning options were produced and discussed with the client.
The reception lobby and the waiting area open up immediately from the main entrance through the lift lobby. The waiting area behind the reception together with the adjacent meeting room act as a focal point and a hub in the office. Both, the reception lobby and waiting area behind the glazed screen are enjoying ample daylight and providing breathtaking views to the city.