01 ZIL Mixed-use Development .jpg
01 ZIL Mixed-use Development .jpg

01 ZIL Mixed-use Development .jpg
01 ZIL Mixed-use Development .jpg

1/1

 URBAN DESIGN      HOSPITALITY      RESIDENTIAL      COMMERCIAL      EDUCATION      SPORTS      INTERIORS    DESIGN MANAGEMENT

 

 

 

 

 

 

 

 

ФОТОМОНТАЖ 2.jpg
ФОТОМОНТАЖ 2.jpg

ФОТОМОНТАЖ 2.jpg
ФОТОМОНТАЖ 2.jpg

1/1
1/1
YH1
YH1

YH1
YH1

1/1
01 Torpedo Mixed-use Development .jpg
01 Torpedo Mixed-use Development .jpg

01 Torpedo Mixed-use Development .jpg
01 Torpedo Mixed-use Development .jpg

1/1
BOH5 copy 2
BOH5 copy 2

1 U2 Mixed-Use Development copy.jpg
1 U2 Mixed-Use Development copy.jpg

BOH5 copy 2
BOH5 copy 2

1/2
21_03_red (2)_edited
21_03_red (2)_edited

21_03_red (2)_edited
21_03_red (2)_edited

1/1
TBH1.jpg
TBH1.jpg

02 Beach House Resort.jpg
02 Beach House Resort.jpg

TBH1.jpg
TBH1.jpg

1/2
R4
R4

3
3

BW1
BW1

R4
R4

1/7
01 Chivashia Inovative housing.jpg
01 Chivashia Inovative housing.jpg

01 Chivashia Inovative housing.jpg
01 Chivashia Inovative housing.jpg

1/1
01 Salans Bruxels.jpg
01 Salans Bruxels.jpg

01 Salans Bruxels.jpg
01 Salans Bruxels.jpg

1/1
nestle
nestle

Nestle-01
Nestle-01

Nestle
Nestle

nestle
nestle

1/5

SHERATON HOTEL COPMLEX

VNUKOVO, MOSCOW

 

Mixed-use Develoment including 4* Hotel, 3000-seat Stadium, 
Sports Centre, Conferance Hall, Swimming Pool and Spa
 
 
PROJECT TYPE - Mixed-Use, Hotel, Sports
CLIENT - Vnukuvo Sports Complex 
LOCATION - Moscow
SERVICES - All stages
SIZE - 45,000 m² / 484,375 ft²
VALUE- $130M 
STATUS - under construction
DESIGN: G. Zarian whilst at Aecom
Site Photos - Mebe Construction

 

 

 

 

 

 

 

1/6
The building sits on a very tight site with many constraints and easements, which subsequently dictated its configuration and architecture. This development consists of the 250 key Sheraton Hotel, Sports Centre, Conference Hall, Swimming Pool, Spa, and 3000-seat Football Stadium. The project went through the approvals and planning process very smoothly and received the construction permit on time as planned. The design concept was based on conventional good practice standards as well as on the principles of sustainable design and energy efficiency. The architectural composition evolves mainly around "the main spine" of the building, starting at the main entrance and branching away and connecting the circulation paths and functional zones together. The network of bright internal full-height atria and double-height foyers create legible interior spaces for easy access and orientation.