01 ZIL Mixed-use Development .jpg
01 ZIL Mixed-use Development .jpg

press to zoom
01 ZIL Mixed-use Development .jpg
01 ZIL Mixed-use Development .jpg

press to zoom
1/1

 URBAN DESIGN      HOSPITALITY      RESIDENTIAL      COMMERCIAL      EDUCATION      SPORTS      INTERIORS    DESIGN MANAGEMENT

 

 

 

 

 

 

 

 

ФОТОМОНТАЖ 2.jpg
ФОТОМОНТАЖ 2.jpg

press to zoom
ФОТОМОНТАЖ 2.jpg
ФОТОМОНТАЖ 2.jpg

press to zoom
1/1
1/1
YH1
YH1

press to zoom
YH1
YH1

press to zoom
1/1
01 Torpedo Mixed-use Development .jpg
01 Torpedo Mixed-use Development .jpg

press to zoom
01 Torpedo Mixed-use Development .jpg
01 Torpedo Mixed-use Development .jpg

press to zoom
1/1
BOH5 copy 2
BOH5 copy 2

press to zoom
1 U2 Mixed-Use Development copy.jpg
1 U2 Mixed-Use Development copy.jpg

press to zoom
BOH5 copy 2
BOH5 copy 2

press to zoom
1/2
21_03_red (2)_edited
21_03_red (2)_edited

press to zoom
21_03_red (2)_edited
21_03_red (2)_edited

press to zoom
1/1
TBH1.jpg
TBH1.jpg

press to zoom
02 Beach House Resort.jpg
02 Beach House Resort.jpg

press to zoom
TBH1.jpg
TBH1.jpg

press to zoom
1/2
R4
R4

press to zoom
3
3

press to zoom
BW1
BW1

press to zoom
R4
R4

press to zoom
1/7
01 Chivashia Inovative housing.jpg
01 Chivashia Inovative housing.jpg

press to zoom
01 Chivashia Inovative housing.jpg
01 Chivashia Inovative housing.jpg

press to zoom
1/1
01 Salans Bruxels.jpg
01 Salans Bruxels.jpg

press to zoom
01 Salans Bruxels.jpg
01 Salans Bruxels.jpg

press to zoom
1/1
nestle
nestle

press to zoom
Nestle-01
Nestle-01

press to zoom
Nestle
Nestle

press to zoom
nestle
nestle

press to zoom
1/5
O'CONNELL BRIDGE HOUSE
 
Full refurbishment of 11 storey office building 

 

PROJECT TYPE - commercial, workplace, office fit-out
CLIENT - Nestle
LOCATION - Dublin
SERVICES - All design stages
SIZE - 7,095 m² / 75,546 ft²
VALUE - IR £8.5 M 
STATUS - Built

 

 

 

 

 

 

 

 

1/3
This project involved a full refurbishment of the existing office building, providing a modern class A office space in this pivotal location in Dublin city centre. As the ceiling height was restricted, the four-pipe fan coil unit system was installed along the inner perimeter wall to allow for maximum height. All engineering systems including air-conditioning, cooling, and air handling equipment were replaced with the new ones. The lift lobbies and toilet cores were upgraded to the highest standards. The planning permission restricted the interference with the existing building facade, therefore, we only replaced the curtain walling and cleaned the stonework.